PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Recollida de compost gratuït a la parròquia d’Encamp

Del 17 al 20 d’abril es podrà aplegar a un aparcament de la parròquia

Per El Periòdic

| EL PERIÒDIC

El compost s’ha obtingut gràcies a la prova pilot inclosa en el Pla Nacional de Residus realitzada conjuntament amb la resta de comuns i el Govern.

El Comú encampadà repartirà entre els veïns i de forma gratuïta, el compost principalment per a jardineria obtingut amb la prova pilot de recollida de matèria orgànica de grans productors, que es duu a terme en el marc de les accions del vigent Pla Nacional de Residus.

El servei de parcs i jardins del Comú ho repartirà a l’aparcament de Terres Primeres, de dilluns a dijous de la setmana que ve, els dies 17, 18 , 19 i 20 d’abril, des de les 9:30h fins a les 13:30 h del matí i de les 14:30 h a les 16:30 h de la tarda. És necessari portar un recipient, sac o bossa per endur-se el compost cap a casa.

Pròximament s’obrirà la convocatòria del concurs d’embelliment floral de la parròquia que enguany arribarà a la seva dissetena edició. Encamp va ser la primera parròquia a formar part del moviment Viles Florides del Principat i compta amb el guardó de 4 flors d’honor.

PUBLICITAT
PUBLICITAT