PUBLICITAT

S’inicia la quarta campanya de donació de sang al país

Un any més, MoraBanc Andorra i Creu Roja organitzen la convocatòria

Roda de prensa d’ahir amb Justo Ruiz, Gabriel Fernández i Joan Saurí.
Roda de prensa d’ahir amb Justo Ruiz, Gabriel Fernández i Joan Saurí. | ANA

El MoraBanc Andorra i la Creu Roja Andorrana organitzen enguany la quarta campanya de donació de sang, una iniciativa del club que es va dur a terme per primera vegada uns dies abans de l’inici de la pandèmia, el 9 de març de 2020. Des de llavors, s’ha convertit en una cita anual en el calendari de donacions, en la qual el format és sens dubte el més original, en fer-se en un pavelló esportiu i agrair el gest altruista dels donants regalant-los entrades per al partit del dissabte 22. 

Els requisits per poder donar, igual que en passades edicions, són tenir entre divuit i setanta anys, pesar més de 50 quilos i haver donat per última vegada fa més de dos mesos. Els donants podran també optar entre les 15 franges horàries disponibles en intervals de 30 minuts a partir del migdia i fins a les vuit del vespre de dilluns vinent. 

Aquesta quarta convocatòria s’ha proposat el repte de superar les 201 donacions de l’any passat – el rècord de totes les edicions –, a més d’assolir les 240 places disponibles, cridar l’atenció de nous donants i sensibilitzar sobre la donació de medul·la òssia. En aquest sentit, es posa a disposició de tots l’opció de poder registrar-se i fer la primera extracció en el mateix moment que la recollida de sang. 

Des d’ambdues entitats s’anima als seguidors, jugadors, socis, donants habituals o nous a apropar-se per donar sang el dilluns 17 entre les dotze i les vint hores. La campanya compta amb la col·laboració del Banc de Sang i Teixits de Catalunya, del SAAS i del Centre Comercial Andorrà – Súper U i les inscripcions ja es poden fer a través del web https://donarsang.gencat.cat/ca/vull-donar.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT