PUBLICITAT

Només un podi andorrà gràcies a Núria Robert

  • La segona jornada dels Mundials veterans acull 181 esquiadors
EL PERIÒDIC
ARCALÍS

Periodic
Un dels participants, ahir a Les Canals, a la primera mànega quan encara no havia començat a nevar Foto: VALLNORD

Ahir es va disputar la segona prova del FIS World Criterium Master d'esquí alpí. 181 esquiadors, corresponents a les categories B i C van competir en la modalitat d'eslàlom a la pista Les Canals. La jornada, marcada per les nevades però ja a les segones mànegues, va tenir només un podi andorrà, de la mà de Núria Robert, que va ser segona a l'eslàlom C1 -més de 30 anys.

Tot i la neu que acompanya els corredors, la competició es va desenvolupar amb normalitat després que es fes un canvi de calendari. Ahir els grans protagonistes van ser les categories B i C que van disputar l'eslàlom a la pista Les Canals. El millor temps en la categoria B va ser pel francès Michel Lerat realitzant el descens en 1min 21,63s. A continuació, l'austríac Peter Abfalterer va arribar a només 0,30s de diferència. El tercer lloc va ser per l'italià Hermann Oberlechner, marcant un temps de 1min 22,78s. Cal recordar que en aquesta modalitat hi havia 187 inscrits. En aquesta cursa, els dos andorrans a la sortida, Agustí Juan i Xavier Just, van abandonar a la segona mànega. En la categoria B8, Raymond Mathieson va ser 8è i Josep Viladomat 21è. En B10, Francesc Robert va abandonar a la primera mànega

Pel que fa a la categoria C, i corresponent a la categoria femenina, el millor temps va ser per l'austríaca Doris Bergner (1min 22,22s) seguida d'Anita Gstrein (1min 25,90s). L'alemanya Marianne Hoffmann va obtenir el tercer lloc de la general (1min 26,63s). En aquest cas, van ser 66 les participants a l'eslàlom, entre les que hi era en C2 Meritxell Pigarre, que va acabar 5è. En C3, Cristina Gutiérrez va acabar fora a la primera mànega, mentre que en C4 Marta Compte va ser 6è, Anna Maeso 10è, Susanna Gutiérrez va abandonar a la primera mànega i Patricia Messina a la segona, mentre que en C6 Assumpció Grifoll tampoc no va supera la primera mànega, el mateix que li va passar a Dolors Ribes en C8.

Avui es disputa el gegant a les 10.00 a la pista de La Portella.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT