PUBLICITAT

Escaldes Engordany

Activitats per Sant Jordi a Escaldes-Engordany

Hi han propostes per a totes les edats i tots els públics

Per El Periòdic

Una paradeta de flors el dia de Sant Jordi.
Una paradeta de flors el dia de Sant Jordi. | El Periòdic

El comú d’Escaldes ha organitzat diverses activitats culturals per a celebrar Sant Jordi el pròxim 23 d’abril. Aquests actes es duran a terme a la biblioteca d’Escaldes-Engordany. Aquestes propostes es desmarquen de les típiques literàries, ja que es barrejarà la música amb els llibres.

Així doncs, la primera proposta serà el pròxim dimarts 18 d’abril a les 19.30 hores, on diversos editors d’Andorra presentaran les novetats literàries que es fan al país, i que donaran a les persones que assisteixin diverses recomanacions perquè els lectors es puguin comprar el llibre per Sant Jordi amb més consells. L’acte està organitzat conjuntament amb Culturàlia.

El dimecres 19 d’abril, l’artista Sam Bosque presentarà el seu llibre d’art, que ens ajudarà a entendre la mostra de l’artista que es troba exposada al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany. Dijous 20 Marc Pantebre presentarà la seva proposta «Parlem de Música», que acosta el Pop-Rock a partir de les intervencions que ell mateix ha fet a altres mitjans.

Divendres 21 d’abril es farà un espectacle de poesia i música a càrrec del poeta Arnau Orobitg acompanyat d’Arnau Obiols, amb un preu de 10 euros i cita prèvia.

El dia abans de la diada serà el torn dels infants. A les 11.30 i a les 17.00 hores, l’espai Petits lectors de la biblioteca d’Escaldes-Engordany acollirà «la llegenda de Sant Jordi de veritat!» que explica amb una versió divertida la tradicional llegenda de Sant Jordi, i va dirigida a infants entre 3 i 10 anys.

PUBLICITAT
PUBLICITAT