Mountain Moments comença bé la temporada

Gasa i Monistrol van poder aconseguir posicions de podi a les seves curses

Podi de la competició.
Podi de la competició. | @mountain_moments_team

Aquest passat dissabte 8 d’abril iniciant la segona temporada en actiu de l’equip andorrà Mountain Moments, equip amateur de trail run es va desplaçar fins a Peramola a l’Alt  Urgell per a disputar la primera cursa del circuit fet que transcorria per la serra de Sant Honorat.

Com a resultats més destacats, el corredor andorrà Marc Gasa Birbe va aconseguir una boníssima segona posició cobrint la distància de 25k i 1.600 d+ amb un crono de 2h28’11’’ entrant darrera del guanyador absolut el corredor català Marc Ollé que va fer un crono de 2h25’16’’

En categòria femenina, la corredora de la Seu d’Urgell, Mireia Monistrol, va creuar la línea d’arribada, també en la cursa de 25k, en tercera posició femenina, realitzant el recorregut en un crono de 3h23’11’’.