PUBLICITAT

Dotze detinguts durant el cap de setmana a Andorra

Quatre persones van ser detingudes per possessió de drogues

Imatge d’arxiu de l’edifici de la Policia.
Imatge d’arxiu de l’edifici de la Policia. | Policia d\'Andorra

La Policia va detenir aquest cap de setmana un total de 12 persones per presumptes delictes contra la salut pública, la seguretat col·lectiva i la integritat física i moral.

Per possessió de productes estupefaents també es van detenir 4 persones, no residents al país. En primer lloc, divendres a la frontera del riu Runer es va arrestar un home no resident de 20 anys amb 6 pastilles d’èxtasi i 0,4 grams de cocaïna. 

Pel que fa a dissabte i diumenge, la Policia també va detenir a 3 persones més a proximitats de locals nocturns. El primer, un home de 26 anys al Pas de la Casa en possessió de 0,5 grams de ketamina. Els altres dos homes, de 20 i 28, van ser detinguts a la parròquia de Canillo amb 1,9 grams de «tusi» i 0,7 grams d’MDMA, respectivament.

Seguint aquesta línia, les detencions per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues van pujar a un total de 7 persones durant el cap de setmana. Els set detinguts tenen edats compreses entre els 23 i 41 anys, amb taxes d’1,18 a 1,67 g/l. Tanmateix, dos d’ells van donar positiu a la prova de tòxics salivar.

D’altra banda, la nit de dissabte, a les 02:50 hores, també es va arrestar una dona no resident de 22 anys, per una presumpta agressió física a l’interior d’un local d’oci nocturn.  Cal mencionar que la patrulla va identificar tant la víctima com l’agressora del succés, determinant que aquesta última, en el decurs de la baralla, li hauria colpejat amb una ampolla de cervesa. La detinguda va causar-li diferents lesions a la víctima, les quals van requerir assistència mèdica per a la seva curació. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT