PUBLICITAT

Andorra pel Canvi presenta llista nacional

  • Nomen està acompanyat de Josep Maria Bringué, Peggy Cerqueda, Joaquim Tomàs i Carme Bardina
23022011apc
Brigué, Nomen i Cerqueda en el moment d'arribar al Govern per presentar la llista nacional. Foto: ANA / N. M.
Quan faltava menys d'un quart d'hora per a la finalització del termini de presentació de candidatures, Andorra pel Canvi ha desvelat el misteri presentant la seva llista nacional. Eusebi Nomen, acompanyat de Josep Maria Bringué, Peggy Cerqueda, Joaquim Tomàs, Carme Bardina, i dels presentadors Josep Maria Betriu i Natàlia Pont, ha lliurat la candidatura aquest dimecres a l'edifici administratiu del Govern. La llista està encapçalada per Nomen, Bringué, Cerqueda i Tomàs, i la tanca en el número catorze Cristina Viladomat.

Eusebi Nomen ha explicat que s'ha confeccionat una llista "que toca de peus a terra" i que no té una important càrrega de professionals de la política, sinó que compta amb una gran representació de "ciutadans i empresaris". La llista, encapçalada per Eusebi Nomen, va seguida de Josep Maria Bringué, Peggy Cerqueda, Enric Castellet, Xavier Canal, Carme Bardina, Beatriu Escudero, David Alonso, Meritxell Torra, Miquel Faura, Jaume Albert, Judit Carrillo, i Cristina Viladomat.

Andorra pel Canvi (ApC) ha decidit presentar la llista nacional perquè finalment no s'ha arribat a un "acord programàtic" amb Demòcrates per Andorra, formació que "no ha estat capaç de formular un programa de govern". Tot i això, Eusebi Nomen ha assegurat que hi ha bona sintonia amb les estructures territorials "que s'han format entre totes les forces no socialistes", i que recolzen la candidatura d'UP perquè "s'ha fet amb acord de tots". En aquest sentit, ha indicat que ApC "té una representació forta en els acords territorials, i que això no impedeix que la dimensió nacional de la plataforma vulgui continuar lluitant per donar solucions".

Nomen ha dit que se centraran en "parlar de solucions i no de cadires", i que les prioritats seran l'àmbit de la corrupció i el tràfic d'influències perquè "és un dels grans mals del país", i la reactivació econòmica. Pel que fa a la campanya, ha anunciat que deixaran que els altres presentin els seus programes i que no tindran una presència mediàtica forta perquè "la gent ja ens coneix".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT