PUBLICITAT

Escaldes Engordany

Choy creu que donar aval a Grifols és una lectura simplista

Ha argumentat que les eleccions no són un referèndum de Grifols

Per El Periòdic

Choy ahir a les Caramelles d’Ordino.
Choy ahir a les Caramelles d’Ordino. | El Periòdic

La Cònsol Menor d’Ordino, Eva Choy, va considerar ahir que la victòria del Partit Demòcrata + Liberals a la parròquia en el marc de les Eleccions Generals del passat 2 d’abril no és un aval a Grífols. Choy va manifestar en unes declaracions a la parròquia durant la cantada de les caramelles de la Coral Casamanya, on ha argumentat que «jo no faria aquesta lectura simplista. Aquestes eleccions no tenen res a veure amb un referèndum», va argumentar la cònsol amb relació a la victòria de DA a la parròquia.

Tot i així, Choy va voler posar èmfasi que en el seu programa electoral defensava obertament el projecte de Grifols i el Laboratori P3, i va remarcar que «l’electoral no només vota un tema, sinó que també vota a una ideologia de partit, un programa electoral i, per tant, crec que hi ha molts altres elements en joc».

Respecte al pacte electoral entre Liberals i Demòcrates, la cònsol menor d’Ordino va explicar que «tot i que les persones implicades han de parlar sobre aquest tema, les reticències no afectaran la coalició que tenim al comú per a res», i va remarcar que «ara toca esperar que avancin les trobades entre les dues formacions, i ja farem les valoracions pertinents quan hagin acabat les discussions.»

Cal esmentar que els altres partits que es presentaven a les eleccions generals del 2 d’abril, el PS + X’Ordino i Andorra Endavant, estan en desacord amb el fet que el projecte del laboratori P3 de Grifols continuï endavant. H

PUBLICITAT
PUBLICITAT