PUBLICITAT

Escaldes Engordany

El Pas de la Casa i Grau Roig tanquen temporada el 16 d’abril

Soldeu, el Tarter, Canillo i Encamp de Grandvalira tanquen avui

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu d’uns esquiadors.
Imatge d’arxiu d’uns esquiadors. | Grandvalira Resorts

Les pistes de Soldeu, El Tarter, Canillo i Encamp de Grandvalira tanquen les portes avui. Tot i així, les del Pas de la Casa i Grau Roig encara estaran obertes fins el diumenge 16, tot i que aquest dissabte es va tancar la connexió entre Soldeu i Grau Roig. Aquest tancament és degut a la manca de neu que hi ha per les altes temperatures d’aquestes últimes setmanes.

Tot i així, el nombre de reserves per aquesta setmana a les pistes del Pas de la Casa i Grau Roig són altes, per això s’han volgut mantenir obertes. Les nevades de fa una setmana i el descens de  temperatures la passada setmana també han sigut claus per mantenir les pistes amb estat òptim i que segueixin obertes fins aquest cap de setmana.

Cal destacar que l’empresa de Grandvalira posa en marxa a partir d’avui un servei d’autobusos gratuïts amb qualsevol forfet de GranValira Resorts, que permet arribar a les diferents pistes, des del FuniCamp fins a l’aparcament de Grau Roig amb les parades habituals.

Per finalitzar, cal destacar que Ordino Arcalís també ofereix l’obertura fins al diumenge 16 d’abril gràcies a  de les bones condicions que ofereixen actualment les seves pistes. Amb les nevades d’ara fa una setmana i la petita baixada de temperatures que hi ha hagut, l’estació encara disposa del 70% del domini esquiable obert, amb gruixos de fins a 80 cm de neu. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT