PUBLICITAT

Cues a les fronteres de fins a dos quilòmetres

Les cues de sortida del Principat cap a França s'han començat a detectar minuts abans de les 10.00

Per El Periòdic

Frontera hispanoandorrana.
Frontera hispanoandorrana. | ANA

El departament de Mobilitat de Govern ha registrat, aquest matí, congestions de vehicles de sortida i entrada d'Andorra, tant per la frontera amb Espanya com per la de França. En el cas del pas fronterer francoandorrà, les cues de sortida del Principat cap al país gal s'han començat a detectar minuts abans de les 10.00 i han arribat fins als dos quilòmetres de retenció a l'RN2. Pel que fa a la frontera hispanoandorrana, el servei ha registrat trànsit dens per entrar des d'Espanya al voltant de les 10.00 hores.

Mobilitat va informar el passat 5 d'abril que preveia una entrada de 58.000 vehicles durant la Setmana Santa. Lleugerament inferior als 60.000 que es van registrar l'any passat. Tal com va detallar el ministre portaveu en funcions, Cesar Marquina, 39.000 d'aquestes entrades estaven previstes per la frontera del riu Runer mentre que 19.000 es calcula que es donin per la frontera amb França.

Marquina va esmentar que aquest dissabte és un dels dies que s'esperen més entrades per la frontera amb Espanya, amb 8.000 accessos de vehicles. Coincidint amb la previsió de gran afluència d'entrada, s'ha posat en marxa un doble carril de pujada de les 7.30 hores fins a les 15 hores, ampliable en funció del trànsit, a l'avinguda Francesc Cairat de Sant Julià de Lòria.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT