PUBLICITAT

Andorra La Vella

Una obra per aprendre el procés de com es fabrica la xocolata

La companyia Teatro Paraíso va oferir un espectacle familiar en la segona edició del XocoFest

Per Sònia Lecha

Imatges de l’espectacle ‘Xocolat’ a la plaça de l’antiga caserna de bombers d’Andorra la Vella
Imatges de l’espectacle ‘Xocolat’ a la plaça de l’antiga caserna de bombers d’Andorra la Vella | S.L.

El passat dijous a la plaça de l’antiga caserna de bombers, situada a la parròquia d’Andorra la Vella, la companyia Teatro Paraíso va oferir l’espectacle familiar Xocolat. Es tracta d’una obra de teatre inclosa dins de l’esdeveniment XocoFest, que enguany celebra la seva segona edició.

En l’obra es mostra en què consisteix el procés de feina que es fa en una fàbrica de xocolata, i es desenvolupa al llarg de diversos actes durant els quals dos actors mostren als espectadors la feina mitjançant la mímica mentre un narrador explica el que succeeix a l’escenari. Tot acompanyat per una música amena i que incentivava a l’entreteniment. El fet que fos un espectacle a l’aire lliure va fer que es despertés l’efecte tafaner i la gent es pogués quedar a mirar-ho.

Teatro Paraíso és una companyia que desenvolupa una gran intensa tasca artística i realitza produccions de tota mena  d’espectacles de qualitat entre els quals consta la que va portar a Andorra, dedicada als infants de dos a cinc anys i que va tenir una gran assistència, i que també han portat a altres països com ara els Estats Units, Noruega, França, Alemanya i Regne Unit. 

En acabar l’obra, hi havia una carpeta de fusta en la qual la gent podia entrar a agafar xocolata gratuïtament. 

Xocolata i Andorra/La xocolata és un dels reclams més comprats al país. Al Principat hi ha establiments especialitzats en xocolata belga com el Leonidas Andorra on és aconseguir la que és considerada la millor xocolata del món. També es pot comprar xocolata suïssa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT