PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Mobilitat preveu uns 58.000 vehicles durant la Setmana Santa

S'esperen una mitjana de 8.000 persones diàries per la frontera espanyola i 4.000 per la francesa

Per El Periòdic

Entrada de vehicles al país.
Entrada de vehicles al país.

El Departament de Mobilitat preveu que uns 58.000 vehicles entrin al Principat durant la Setmana Santa.
Des del servei expliquen que s’espera que a la frontera sud hispanoandorrana, hi hagi una mitja de 9.000 vehicles diaris, el que suposaria un total de 39.000 vehicles que entrarien al país per aquella frontera durant la Setmana Santa.

En el cas de la frontera amb França, el número estaria al voltant dels 4.000 vehicles diaris, i acabarien sent uns 19.000 vehicles d’entrada al país durant la Setmana Santa, elevant el número d’entrada de vehicles al país a un total de 58.000 cotxes.

Pel que fa als horaris de màxima afluència per entrar al Principat, des del departament de mobilitat expliquen que els dies 6,7, 8, 9 i 10 s’espera una entrada potent al matí des de nou a les dues del migdia. Pel que fa a l’hora de sortida doncs preveuen que anirà alineada amb el tancament de les estacions d’esquí de sis de la tarda a les nou del vespre amb molta densitat de trànsit.

Pel que fa als nacionals que marxen de vacances, a partir de les quatre, cinc de la tarda començarà a haver-hi un trànsit més dens. 
Des del departament de mobilitat també es preveu que la tarda de dilluns a partir de les cinc de la tarda hi comenci a haver més trànsit a l’entrada al país, de tots els nacionals que han marxat de vacances. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT