PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Toca tornar a guanyar

Els tricolor reben el penúltim classificat de la lliga en el duel, a priori, més fàcil que els resta en el calendari

Per Pol Forcada Quevedo

Un instant del darrer partit a la Bombonera, contra Movistar Estudiantes.
Un instant del darrer partit a la Bombonera, contra Movistar Estudiantes. | Dani Catalán - BCA

Després del darrer partit al Palacio de los Deportes de Riazor, molt igualat i que no es va decidir fins als darrers instants entre el Leyma Coruña i el MoraBanc Andorra (66-70), els tricolor reben demà a la Bombonera el Melilla Sport Capital, penúltim classificat de la competició domèstica.

Entrant en detall, el conjunt de Gonzalo Garcia, amb una de les plantilles més joves del campionat, se situa en segona posició per la cua empatat a 33 punts amb l’últim classificat, el Juaristi Iraurgi, i l’antepenúltim, el Bueno Arenas Albacete, sent a més l’únic d’aquests tres que van perdre el seu darrer joc. En aquest sentit, els de la ciutat autònoma van caure derrotats dimecres al seu pavelló per un resultat de 70 a 88 al duel que els va enfrontar contra l’HLA Alacant.

Així doncs, sobre el paper, sembla ser el matx més assequible que té l’equip del Principat en tot el que queda de competició. Encara més jugant al seu pavelló. Després, quedaran sis jornades per donar per finalitzada la Leb Or. D’aquests, el conjunt de Lezkano en disputarà tres a casa i els altres tres fora. A la Bombonera rebran al CB Almansa, l’HLA Alacant -el darrer duel, a priori, més complicat-, i el Club Ourense Baloncesto. A fora, els tricolor visitaran el Reial Valladolid -l’altre matx complicat que resta al calendari-, l’ Alimerka Oviedo i, per tancar la temporada, el Gipuzkoa Basket.

Cal recordar que el MoraBanc es manté en la primera posició de la competició, amb 51 punts, seguit del Zunder Palència, amb 50. A més, al darrer partit de la jornada intersetmanal, els castellanolleonesos també van fer els deures guanyant al renovat Càceres Patrimonio de la Humanidad. El seu següent matx serà també demà a les 19.00 al Pavelló Municipal de Palència, on s’enfrontarà contra el Club Ourense Baloncesto.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT