PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Duel de necessitats en la visita a un dels candidats a l’ascens directe

El partit entre l’FC Andorra i el quart classificat, l’Alavés, tanca la jornada 35 de la lliga

Per Pol Forcada Quevedo

Bundu en una jugada del darrer partit dels tricolor contra l’Alavés.
Bundu en una jugada del darrer partit dels tricolor contra l’Alavés. | @FCANDORRA

La jornada 35 de la Lliga Smartbank la tancarà aquest dilluns a les 21.00 hores el matx entre l’Alavés i l’FC Andorra, a l’estadi de Mendizorrotza.

Serà una visita complicada, ja que els alavesos són un dels candidats a l’ascens directe a primera divisió, ocupant actualment la quarta plaça de la classificació. Més en concret, el conjunt de Luis García Plaza encadena dues victòries consecutives, contra el Tenerife i el Huesca, totes dues per la mínima, sumat a dues derrotes (també per la mínima i als estadis del Vila Reial B i la Ponferradina) i un empat a zero contra el Lugo. Així doncs, tot i ser un dels gegants de la categoria, la dinàmica de resultats que arrosseguen tampoc és la millor.

Per la seva part, els del Principat arribaran a Vitòria-Gasteiz sense haver perdut un sol matx dels darrers cinc, on destaca l’empat a zero contra l’actual líder de la lliga, l’Eibar, a Ipurua, l’empat a un al Nacional contra Las Palmas i la victòria per 0-3 contra el Cartagena. Així mateix, el darrer partit el van guanyar per la mínima a casa contra el Màlaga, on també van empatar a dos contra l’Eivissa.

Cal destacar que el calendari per al conjunt de Sarabia per als pròxims partits serà, en principi, més assequible, jugant al Principat contra el Huesca i el Mirandés, i visitant la Ponferradina i el Lugo.

PUBLICITAT
PUBLICITAT