PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Medina i Cornella, campions nacionals d’eslàlom

Durant la jornada d’avui es disputa l’última cursa programada, un eslàlom FIS

Per El Periòdic

Imatge del podi femení de la jornada d’ahir.
Imatge del podi femení de la jornada d’ahir. | FAE

Íria Medina continua en un gran estat de forma i ahir va tornar a proclamar-se campiona d’Andorra, en aquest cas en eslàlom. L’andorrana va aconseguir la victòria de manera contundent, com el dia anterior en gegant, en aquest cas amb 2.02 respecte a la segona classificada a la cursa, l’espanyola June Garitano, i 3.65 amb la tercera, la també espanyola Arrieta Elosegui. Medina, a més, va marcar 34.18 punts FIS que milloraran els actuals 36.56.

Clàudia Mijares va ser la segona andorrana i 8a a la cursa, que va marcar 75.82 punts FIS, millors que els seus actuals 117.86. El mateix va passar amb Jordina Caminal, tercera andorrana i 9a a la carrera, que va marcar 77.53 punts, quan tenia 136.86, ja que és corredora de velocitat. Així mateix, Clàudia Garcia no va acabar la segona mànega, mentre que Carla Mijares va quedar fora a la primera.

Per la seva part, Xavi Cornella es va proclamar campió de la disciplina, seguint la dinàmica de Medina, després de vèncer també en gegant. La cursa d’ahir la va finalitzar en tercera posició, a 0.31 del guanyador, l’italià Carlo Cordone (1.37.76), i després de fer el segon millor temps a la primera mànega, però el 12è a la segona, per la qual cosa es va veure superat per l’espanyol Aleix Aubert, que va ser segon a 0.18 de l’italià. Amb tot, Cornella va marcar 31.44 punts, a prop dels seus actuals 28.36.

També va millorar punts Marc Fernández, que va ser 19è i que va fer 62.51 punts, rebaixant els actuals 65.69. A més, Eric Ebri va acabar 22è, mentre que 23è va finalitzar Salvador Cornella, el qual també va millorar punts en fer 69.08, quan tenia 77.97. 

Avui es disputa l’última cursa programada, un eslàlom FIS.

PUBLICITAT
PUBLICITAT