PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Lomero es cola a la final A del Campionat d’Espanya

Patrick Pelegrina ho va fer per la final B

Per El Periòdic

Teixeira, els germans Lomero i Pelegrina després de competir a Palma.
Teixeira, els germans Lomero i Pelegrina després de competir a Palma. | FAN

Bernat Lomero va ser el més destacat dels quatre nedadors absoluts de la FAN que van participar, el passat cap de setmana a Palma de Mallorca, en el Campionat d'Espanya absolut i junior. El gran dels Lomero, que va competir en els 50 i 100 metres papallona i en els 50 lliures, va aconseguir entrar en la Final A d'aquesta darrera disciplina, finalitzant en vuitena posició.

Per la seva part, Patrick Pelegrina va prendre part en les proves de 50, 100 i 200 metres braça i en la prova de 50 esquena, assolint la 15 posició en els 100 braça després de classificar-se per la final B. Tomàs Lomero, que va nedar les proves de 50 i 100 lliures i les de 50 i 100 papallona es va quedar molt a prop de la final. La participació absoluta la va completar Mònica Ramírez, en els 50 esquena. Quant a júniors, Kevin Teixeira va participar en els 200, 400 i 800 metres lliures.

En acabar la prova, el director tècnic de la FAN, Alfonso Maltrana, va comentar que  «el balanç de competició de Kevin és positiu, però una mica agredolç", ja que «ha nedat en el seu temps i d’acord amb el rendiment que hem vingut a buscar: fer un campionat preparatori i guanyar experiència per a Malta. Teixeira, amb cada prova, progressa i madura les diverses facetes de la competició. Veig com entrena i sé que les marques i llocs de classificació no reflecteixen bé el seu potencial».

Sobre el rendiment dels nedadors Absoluts, Maltrana va declarar que  «en general tots han nedat més de pressa i han competit bé. Bernat, ha estat Finalista A i Patrick, Finalista B, per la seva banda Tomàs s’ha quedat a poques centèsimes de participar en la final de 50 m papallona».

PUBLICITAT
PUBLICITAT