PUBLICITAT

Detingudes dues dones amb tabac de contraban valorat entorn 14.000 euros

Una dona de 59 anys va ser també atropellada ahir al Pont Nou d’Andorra la Vella

Imatge d’arxiu de la Policia d’Andorra.
Imatge d’arxiu de la Policia d’Andorra. | El Periòdic

La Policia va detenir dimarts dues dones, de 40 i 48 anys i no residents al país, com a presumptes autores d’un delicte contra l’ordre socioeconòmic per contraban de tabac. Va ser a primera hora del matí quan els agents de Duana van controlar al Pas de la Casa el vehicle on viatjaven les dues dones, les quals transportaven el tabac a l’interior del cotxe cobert amb mantes i repartit entre els seients posteriors i el maleter.

La quantitat decomissada ascendeix a 3.540 paquets de tabac, 9,6 kg de tabac de picadura i 5 kg més de tabac de xixa, una suma que ascendeix a 13.907 euros. A més, la dona de 48 anys es trobava en possessió de 0,4 grams d’heroïna i, per tant, se la va arrestar per un delicte contra la salut pública.

La Policia també ha detingut aquesta setmana un home, de 35 anys i resident al país, com a presumpte autor de delictes contra la llibertat, l’honor i la salut pública. Els fets van tenir lloc la nit de dilluns en un establiment d’Arinsal, quan l’home hauria amenaçat un altre amb un ganivet de 5,5 centímetres i fulla corbada.

El detingut va marxar de l’establiment per amagar-se, però va ser localitzat minuts després de rebre l’avís pels agents, els quals van trobar-li també a sobre 0,4 grams de cocaïna i 2,8 grams de marihuana.

Aquest dilluns, a més, els agents van rebre l’avís de l’atropellament d’una dona, resident i de 59 anys, al pas de vianants del Pont Nou d’Andorra la Vella, al carrer Bonaventura Armengol. El vehicle implicat és un turisme Fiat Panda amb matrícula andorrana i la vianant es troba actualment a l’hospital, on va ser traslladada en el moment del succés per ferides lleus.

Els darrers dies s’han arrestat dues persones més, les dues no residents al país. Es tracta d’un home de 25 anys detingut per donar positiu en drogues al volant, i d’un altre de 26 anys arrestat amb una taxa d’alcoholèmia de 0,99.

PUBLICITAT
PUBLICITAT