PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Quatre equips, dues places

Arriben les semifinals de la Copa Constitució Protecvall

Per El Periòdic

L'Inter Club Escaldes i l'FC Ordino disputaran una de les semifinals. En l’últim enfrontament entre tots dos, victòria del FC Ordino.
L'Inter Club Escaldes i l'FC Ordino disputaran una de les semifinals. En l’últim enfrontament entre tots dos, victòria del FC Ordino. | FAF

Arriben les semifinals de la Copa Constitució Protecvall amb Protecvall amb tres equips de la Lliga Multisegur Assegurances, l'FC Santa Coloma, l'Inter Club Escaldes i l'FC Ordino, i un de la Lliga Unida, l'FC Pas de la Casa.

El primer duel el disputa avui a les 20.45 hores entre l'FC Pas de la Casa i l'FC Santa Coloma, dos equips amb molt per lluitar encara aquesta temporada que es jugaran el primer bitllet per la final. El Pas de la Casa hi arriba com l’únic representant de la Lliga Unida i amb l’ascens a la Lliga Multisegur Assegurances pràcticament a la butxaca. Davant, un FC Santa Coloma decidit a aixecar el títol de Copa, guanyant-se així la classificació europea, ja que a la lliga, ara mateix és tercer.

La segona final enfrontarà dos equips que viuen moments molt deferents a la Lliga Multisegur Assegurances. L’Inter és segon, en zona europea, però està a les portes d’una final de la Copa Constitució que se li va escapar la temporada passada. El rival, l'FC Ordino, encara ha de lluitar per mantenir la categoria (ara és en zona de Promoció), però deposita moltes esperances en aquesta eliminatòria. I és que si els ordinencs es classifiquen, disputaran la primera final de Copa de la seva història, i estarien a només 90 minuts de fer el primer viatge per Europa. Aquest matx serà demà a les 20.45 hores.

PUBLICITAT
PUBLICITAT