PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El més difícil

El MoraBanc visita el tercer classificat en el duel, sobre el paper, més complicat que els queda de competició

Per Pol Forcada Quevedo

Andric llançant un tir de tres en el darrer partit entre el MoraBanc Andorra i el Leyma Corunya, a la Bombonera.
Andric llançant un tir de tres en el darrer partit entre el MoraBanc Andorra i el Leyma Corunya, a la Bombonera. | Dani Catalán - BCA

El MoraBanc Andorra no ha tingut quasi temps d’assaborir la contundent victòria que va aconseguir aquest cap de setmana contra el Movistar Estudiantes amb un resultat de 85 a 51, que va servir també per a refer-se de la derrota contra el Força Lleida. Així, la Leb Or compta avui amb la jornada intersetmanal, i els tricolor visiten el Palacio de les Deportes de Riazor per enfrontar-se al tercer classificat de la competició, el Leyma Coruña.

Els gallecs són un dels equips més en forma de la lliga, juntament amb els del Principat i el Zunder Palencia. De fet, fins a la darrera jornada, que van perdre en la visita contra l’HLA Alacant per 91 a 76, era l’equip amb millor ratxa de victòries, nou de seguides, i amb només una derrota, aquesta última, en tota la segona volta. Per això, Natxo Lezkano va assenyalar ahir en la roda de premsa prèvia al duel que «ara mateix és el matx més difícil que podem tenir». «És un duel especial, i especialment complicat», va afegir el basc.

Lezkano: «En línies generals és el conjunt que més punts fa de la lliga. A més, reboten molt bé i no només amb els homes interiors»

Pel que fa al partit, el tècnic va comentar que espera un matx «amb dos equips que juguen a bon ritme», i va destacar l’aspecte anotador dels corunyesos: «En línies generals és el conjunt que més punts fa de la lliga, sobretot a la seva pista, amb quasi 90 per partit». Així mateix, va assenyalar que l’equip de Diego Epifanio «rebota molt i són molt bons en aquest aspecte». «No només ho fan amb els homes interiors, ja que els seus exteriors són també molt grans [...] si els volem guanyar no haurem de cedir segones opcions». Com s’ha esmentat, el Leyma Corunya ve de perdre, per això, «possiblement veiem un equip més agressiu de l’habitual».

Demanat per si la victòria de dissabte els dona un plus de cara els vuit partits que resten de competició, Lezkano va explicar que «no necessitem un extra de moral perquè sempre la tenim bé, i espero tenir la mateixa confiança que contra l’Estudiantes, ni més ni menys». En relació amb això, va esmentar que «no té res a veure un rival amb l’altre», i tot i ser conscients que tenen opcions d’endur-se la victòria, «per fer-ho, haurem de jugar molt bé».

Per la seva part, Epifanio va elogiar en nivell i el joc mostrat al llarg de la temporada pel MoraBanc: «Són un bloc que va a pinyó, prenen molt bones decisions i cometen molt pocs errors». Per això, va comentar que «els intentarem frenar com a col·lectiu i no només a nivell individual».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT