PUBLICITAT

Escaldes Engordany

El Cor de Rock d’Encamp roda el videoclip de «I want to sing»

La cançó reivindica la pau mundial i la lluita contra el canvi climàtic

Per Maria Lozano

Els alumnes del Cor de Rock d’Encamp amb els directors.
Els alumnes del Cor de Rock d’Encamp amb els directors. | Comú d\'Encamp

Hèctor Romance, el director del videoclip de Dones d’aigua de Juli Barrero, dirigeix el nou videoclip de la cançó I want to sing, d’El Cor de Rock d’Encamp. La cançó la van estrenar els alumnes el dia 4 de desembre del 2022, en el Concert de Nadal amb passió de la Fundació ONCA a l’Auditori Nacional. 

Amb la música d’Albert Gumí i amb l’encàrrec dels directors del Cor de Rock Jordi Porta i Gil Blasi, els alumnes de l’Escola Andorrana denuncien temes controvertits d’avui en dia com el canvi climàtic gràcies a la creixent contaminació i les guerres entre països, que amenacen cada vegada més la pau mundial.

Així doncs, els joves del cor reivindiquen la pau mitjançant la música i aporten esperança per a construir un nou món amb més esperança i llibertat per a lluitar pels somnis. De fet, la sinopsi de la cançó, explica que «en un futur no massa llunyà, la contaminació i la destrucció de les guerres posaran en perill la supervivència dels éssers humans i del Planeta». D’aquesta manera, amb I want to sing els joves d’Encamp aclamen que «un grup de rebels iniciarà una revolució per a intentar capgirar el destí de la humanitat».

Primeres vegades/ Aquesta és a primera vegada que els alumnes del Cor de Rock d’Encamp viuen una experiència així, de la qual estan aprenent de manera professional com es treballa en cada etapa de la creació d’un videoclip, des dels càstigs de cant, d’expressió i ball, les coreografies, l’actuació davant la càmera, el maquillatge i el vestuari...

Gravació i promoció/ La gravació de l’àudio es va realitzar a l’estudi Ivolution Studios&Live de Marc Mas, per on van passar els més de seixanta alumnes del Cor de Rock d’Encamp. Actualment la cançó està en procés de mescla i masterització.
D’altra banda, el rodatge del videoclip s’està produint de manera simultànea al Bosc de Beixalís, a la Mina d’Or i a l’antiga caserna militar de Castellciutat. L’enregistrament final tindrà lloc al port de Cabús a finals d’aquest mes i després passarà per un procés de postproducció.

Finalment, la preestrena del videoclip al Principat està prevista cap a finals del mes de maig, i es vol promocionar en els principals festivals de cinema internacional d’enguany.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT