PUBLICITAT

Detingudes 30 persones per possesió de drogues

Han sigut arrestades durant el cap de setmana

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu d’un cotxe de policia
Imatge d’arxiu d’un cotxe de policia | El Periòdic

La Policia va detenir entre divendres al matí i diumenge a la tarda 32  persones com a pressumptes autores de delictes contra la salut pública, per possessió de drogues. D’aquelles persones 29 eren turistes i tres residents al país. 24 d’aquests van ser arrestats dins del Principat, sis a la frontera del riu Runer i dues a la frontera francoandorrana.
Tots els detinguts són homes amb edats d’entre 19 i 47 anys, que van ser arrestats amb petites quantitats de metamfetamina, cocaïna, Ketamina, heroïna, pastilles d’èxtasi i bolets al·lucinògens.
D’entre aquests detinguts, tres van ser els que van portaven una quantitat més gran de drogues. Primerament, dos turistes de 34 i 38 anys que duien a sobre 4,25 grams de cocaïna i 1,20 d’èxtasi, i, en segon lloc, un home resident de 30 anys detingut per portar 5,3 grams d’èxtasi.

Alcohol i drogues al volant/ Cal destacar a més una persona no resident al país de 33 anys per conduir amb efectes de drogues, i sis més per fer-ho sota els efectes de l’alcohol. Així doncs, la taxa d’alcoholèmia més elevada ha estat de 3,21 grams d’alcohol per litre de sang registrat diumenge a la tarda a un home de 51 anys resident al país. Aquest havia patit un accident amb la seva motocicleta sense cap més vehicle implicat, i va necessitar assistència mèdica. Per una altra banda, una dona no resident de 19 anys va ser detinguda divendres a la nit arran d’un accident només amb danys materials, que va donar una taxa d’alcoholèmia de 2,26 grams per litre de sang. Va haver-hi quatre arrestats més, un resident de 29 anys detingut per negar-se a fer la prova d’alcoholèmia i que conduïa amb el permís retirat; a més d’un resident de 25 anys amb una alcoholèmia d’1,35 i un resident de 32 anys amb una taxa d’1,83 registrada diumenge a la tarda arran d’un accident amb danys materials.

Altres detencions/  A més, la policia també va detenir la matinada de dissabte un home de 28 anys no resident com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per lesions durant una baralla.

A més, la matinada de diumenge a Canillo els agents van detenir un altre home no resident de 21 anys com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni per danys. L’arrestat va forçar l’entrada en una botiga al Tarter, però no es va endur res, ja que la Policia el va enxampar. Cal destacar a més,  que es trobava en un fort estat d’embriaguesa. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT