PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El 29è Meeting Internacional de Natació acull 400 participants

La jornada es divideix en dues sessions, al matí i a la tarda, amb les diferents categories

Per El Periòdic

Un instant del 29è Meeting Internacional de Natació.
Un instant del 29è Meeting Internacional de Natació. | Comú d\'Encamp

La piscina del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp va acollir ahir la 29a edició del Meeting Internacional de Natació d’Encamp, que va comptar amb la participació de 15 clubs esportius nacionals i internacionals i prop de 400 participants.

Els clubs participants van ser: CN Encamp, CN Serradells, CN Escaldes, CN Tristaina, CN Puigcerdà, CN Balaguer, CN Viladecans, CN Granollers, CN Pere Manyanet, CN Sek, Orditziaigeri, Cleser, Lauesport, CN Berga Resort i Club Berga Tossalet.

La jornada es va dividir en dues sessions, la primera, a les 10.00 hores, va acollir les categories prebenjamí, benjamí i màsters. Mentre que a la tarda, a les 17.00 hores, es van desenvolupar les aleví, infantil, júniors i absoluts.

Les proves van consistir en 100 merres estils per a totes les categories. Posteriorment, els sis primers classificats de cada categoria van disputar les finals de 200 metres estils, exceptuant la categoria màster i les categories prebenjamí, per les quals la prova de 100 metres estils va ser directa. A més, hi va haver una prova de relleus tant femení com masculí per les categories benjamí i absoluts, on cada club va comptar amb un equip per club i categoria.

En finalitzar cada sessió es van celebrar els podis, on es va atorgar un trofeu als tres primers classificats de cada categoria. A més, tots els participants van ser obsequiats amb un record. I en els relleus, els tres primers equips de cada categoria van obtenir una medalla.

PUBLICITAT
PUBLICITAT