PUBLICITAT

Escaldes Engordany

Tres ferits greus en un accident de trànsit a l’Avinguda Salou

Una de les víctimes va ser traslladada amb helicòpter a un hospital de Barcelona

Per Maria Lozano

L’accident de trànsit d’ahir.
L’accident de trànsit d’ahir. | El Periòdic

Ahir a la tarda es va produir un accident de trànsit a Andorra la Vella,  a l’Avinguda Salou prop de l’Estadi Nacional. Dos turismes van xocar frontalment en un impacte de gran gravetat. En el xoc van resultat ferides quatre persones,un resident de  52 anys i un altre de 59 anys i dos no residents de 24 anys. Es van traslladar al lloc dels fets la Policia, l’ambulància i els Bombers. 

Els ferits van ser portats a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell cada un amb diferent gravetat, on van ser tractats.

 Per altra banda el ferit més greu va ser traslladat amb helicòpter a Barcelona cap a les cinc de la tarda.
El servei de Policia va rebre l’avís a les 15.31 hores. Els vehicles tenien matrícula andorrana i espanyola, i el cotxe andorrà es va incendiar. 

Mobilitat/ Cal destacar a més, que l’accident va provocar diverses retencions a la carretera general 1. Es va tallar el trànsit a l’Avinguda Salou en ambdós sentits i es va desviar el trànsit pel centre d’Andorra la Vella. A les cinc de la tarda es va restablir en sentit sud. Tot i així, la cua en sentit nord va arribar fins a la rotonda de la Margineda. A  més,degut al xoc, l’accés número 3 per entrar a l’Estadi Nacional pel partit que va jugar l’FC Andorra contra el Málaga va romandre tancat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT