PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Èxit del primer festival Snowrow amb més de 8.000 assistents diaris

El festival va tenir un cartell de luxe amb més de 40 DJs de renom nacionals i internacionals

Per El Periòdic

Imatge del Festival Snowrow.
Imatge del Festival Snowrow. | A.C.

Grandvalira i elrow han conclòs quatre dies intensos d’activitat amb la celebració del primer Snowrow als sectors de Grau Roig i Pas de la Casa, on més de 8.000 persones han omplert els espais habilitats per l’esdeveniment que l’empresa creadora de festivals immersius ha ideat exclusivament per a Andorra. 
La gran particularitat del festival a la neu ha estat la gran diversificació dels espectacles, amb una vessant per a tots els públics i una altra pels majors de 18 anys, amb el festival de tarda.

“Des de l’estació estem molt contents, hem intentat acollir un festival molt diferent” explicava Julio Ventaja, Managing Director de Granvalira Pas de la Casa –Grau Roig, tot afegint que des de el principi s’ha treballat per a poder fer activitats a diferents punts de l’estació d’esquí, tant pels més petits com pels adults.

El muntatge del festival ha necessitat 55 tràilers, 250 operaris i 250 treballadors més, dels quals 150 eren animadors. El festival va acollir a més de 8.000 persones tant divendres com dissabte, així com 4.000 el dijous a la preparty, provinents de 12 països. “Estem molt feliços de que la gent ens segueixi arreu del món fent coses especials” assenyalava el CEO d’elrow, Juan Arnau tot afegint que “fem festivals per tot el món, estem a més de 40 països, i és el primer projecte a la neu”. El responsable de l’empresa de festivals també va explicar que tot i ser el primer projecte a la neu, el temps els va acompanyar i tot va sortir molt bé. 

El cartell del festival ha comptat amb les actuacions de més de 40 DJs de renom internacional,  com el gal·lès Jamie Jones, que triomfa amb la seva proposta de techno i house melòdic, o l’espanyol Paco Osuna, amb el seu so alegre i dinàmic. Aquest últim va ser protagonista divendres al migdia d’una de les sessions amb més ambientació fora de l’escenari principal de l’Snowrow, omplint completament la terrassa del Restaurant del Refugi de Pessons, al qual només s’hi pot accedir esquiant.

Un altre dels espais amb molt ambient ha estat el Brownx, una zona tematitzada inspirada en els carrers novaiorquesos o amb el festival de dia al Coll Blanc amb els sets a càrrec de Franky Rizardo i Marco Faraone. Pel que fa a l’àmbit familiar, el Family Done, el Kids Garden i la Catedral han centralitzat les activitats per a tots els públics. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT