PUBLICITAT

Final de la campanya de Concòrdia a Escaldes-Engordany

La nova formació finalitza amb un acte lúdic i familiar al Prat del Roure

Per El Periòdic

Acte d’ahir de Concòrdia.
Acte d’ahir de Concòrdia. | Concòrdia

Ahir a la tarda, Concòrdia va voler finalitzar la campanya electoral pel pròxim 2A amb un acte lúdic i familiar al Prat del Roure d’Escaldes-Engordany on han acudit tots els caps de llista de les diferents candidatures parroquials i la nacional. Escalé, candidat del partit, valorar de forma positiva declarant que des de Concòrdia «hem apostat per una campanya neta, centrada en idees de país i pensada per a totes les persones i el territori». Tot seguit, el candidat va animar a la població a participar en la «festa de la democràcia».


El candidat d’Andorra la Vella, Martí Alay, va destacar durant l’acte algunes propostes del projecte com «construir un centre de creadors culturals als jardins de Casa de la vall» o «la instal·lació d’un viver d’empreses» a la capital.


Els candidats d’Escaldes-Engordany, Tena i De Miguel, van ressaltar la seva voluntat per un urbanisme més amable i respectuós amb l’entorn.


Pol Bartolomé, candidat a Sant Julià de Lòria, va declarar que Concòrdia és «l’única força que mantenim una candidatura d’àmbit parroquial». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT