PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els tricolor reben un Màlaga segur de vèncer al Nacional

Els andalusos arriben antepenúltims, però amb victòria contra el Leganés

Per Pol Forcada Quevedo

Alti lluitant la pilota en una jugada del partit d’anada.
Alti lluitant la pilota en una jugada del partit d’anada. | @FCANDORRA

L’FC Andorra rep demà a les 18.30 hores la visita del Màlaga CF al Nacional amb l’objectiu d’intentar assolir, com més aviat millor, la permanència a la categoria i continuar amb la bona dinàmica, ja que dels darrers cincs partits, només n’han perdut un, han guanyat un altre, i han empatat els tres restants, dos d’ells contra conjunts que lluiten per l’ascens directe, assolint així l’onzena posició a la classificació amb 41 punts.

Per la seva part, l’equip andalús, tot i anar tercers per la cua amb 30 punts, arriba també amb bones sensacions. I és que el conjunt de Sergio Pellicer ha assolit els mateixos resultats que els tricolor, però amb una derrota més. Així, dels darrers cinc duels que han disputat, dos van acabar en derrota per la mínima, i dels tres més recents, dos empats i una victòria, que va arribar en l’última jornada contra el CD Leganés. En aquest sentit, el capità del Màlaga, Alberto Escassi, va assenyalar el convenciment de poder guanyar al Principat «per posar-nos a cinc punts» d’assolir posicions de permanència.

S’espera doncs un partit disputat i amb dos conjunts necessitats, arribats a aquest punt de la temporada, de sumar punts per aconseguir la salvació a la Lliga Smartbank. Cal recordar que en el partit d’anada, a La Rosaleda, el duel va acabar amb l’expulsió d’Álex Pastor i amb un empat a zero, però els de Sarabia van protagonitzar una molt bona segona meitat i es van endur un punt després de no materialitzar tres ocasions clares. Per això, l’FC Andorra va fer una crida a l’afició per fer del Nacional un fortí i intentar mantenir els resultats obtinguts en aquest, amb dos empats i una victòria en els darrers tres matxs. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT