PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

PS SDP+ contractarà els sanitaris necessaris

El cap de llista escaldenc, David Pérez, reclama més inversions a la parròquia

Per El Periòdic

Els candidats del PS SDP+, David Pérez i Elisabet Zoppetti.
Els candidats del PS SDP+, David Pérez i Elisabet Zoppetti. | PS SDP+

La coalició de PS SDP+ contractarà els professionals sanitaris necessaris. Així ho va explicar el cap de llista de la territorial d’Escaldes-Engordany, David Pérez, rebutjant que es pretengui ampliar l’hospital quan «primer cal anar a l’important, que és tenir professionals.Avui en dia tenim un dèficit important en professionals de la sanitat, manquen professionals de diverses especialitats i professionals qualificats», va manifestar. 

En aquest punt, el cap de llista escaldenc, David Pérez, va valorar que el de Demòcrates és el model de «fer totxo i només totxo», i que Escaldes-Engordany ha estat una de les grans oblidades del Govern de DA. Així, es va queixar que en els 12 anys de govern de DA no s’ha invertit en la parròquia i es va voler «encorsetar i posar» l’heliport a les Tresoles, que «l’únic que aportava era brutícia i tots els inconvenients per als escaldencs». 

«Si aquest és el model de Demòcrates, a nosaltres no ens hi trobaran», va concloure el socialdemòcrata. Pérez va insistir en el fet que l’única via per al canvi real de model de país és la proposta socialdemòcrata i progressista. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT