PUBLICITAT

Encamp

Andorra vibra a ritme de techno amb l’Snowrow que se celebra a Grandvalira

El festival internacional amb seu a Espanya va fer sold out venent les 8.000 entrades pel cap de setmana

Per Alba Cladellas Riera

Imatge dels assistents al festival Snowrow
Imatge dels assistents al festival Snowrow | EL ROW

L’Snowrow Friends & Family Festival arriba avui al seu equador amb totes les entrades esgotades pel cap de setmana. És la primera vegada que l’emblemàtic festival espanyol arriba al país de la mà de Grandvalira. El festival, ubicat a una carpa preparada per a 8.000 persones enmig de l’estació, compta amb DJs internacionals d’alt nivell, foodtrucks i animació durant tot el dia.

A més, està dirigit a diversos tipus de públic, ja que durant el dia té el Kids Garden pels més petits amb jocs a la neu, classes d’esquí i música. I, a les tardes i nits, els adults poden ballar amb la millor música en un ambient festiu i distès d’aquest après-ski. Els assistents també poden gaudir de «El Brownx», la pista de ball a peu de pistes, amb un toc genuïnament NY; «La Catedral», una carpa inflable gegant amb karaoke, jocs i música House & Disco per a tota la família; una àrea de competicions «Rowlympic Games»; el «Cala Bassa Beach Club»; l’après ski Elrow; i les «Secret DJ Ser» en diverses localitzacions.

La zona principal se centra en els amants del techno, house, tech-house i disco, amb un gran cartell d’artistes nacionals i internacionals de renom. Les apostes internacionals són Ben Hemsley, Chelina Manhutu, Franky Rizardo, Fleur Shore, Hilit Kolet, Manda Moor i Marco Faraone. I els nacionals són Cuartero i Rendher. Ahir a la tarda-nit les pistes del Principat van vibrar a ritme de Paco Osuna, Jamie Jones, Manda Moor, Franky Rizardo i Marc Maya. El Row és una empresa espanyola amb seu a Viladecans, a la província de Barcelona, que es dedica a l’organització d’esdeveniments arreu del món. Segons l’empresa, fins avui han organitzat 150 esdeveniments a 67 ciutats de 26 països. Pels seus festivals, que es caracteritzen per la diversitat temàtica, hi han passat més de 2 milions d’assistents i hi han participat 800 DJs de primer nivell. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT