PUBLICITAT

Acció es manté ferma en les negociacions amb la UE

La formació no creu que un canvi en les negociacions sigui la millor opció

Els números dos i quatre d’Acció, Noelia Souque i Carles Bernardo.
Els números dos i quatre d’Acció, Noelia Souque i Carles Bernardo. | ANA

La número dos de la llista nacional, Noelia Souque, va manifestar el bon ull amb el que s’ha estat fent el marc de la negociació per aconseguir un acord d’associació amb la Unió Europea. «Assolir l’encaix a Europa ha de suposar una plusvàlua per al país, ja que això facilitarà que les petites empreses puguin sortir a vendre els productes i serveis que estan venent a Andorra».

Seguint aquesta línia, la candidata política va assegurar que aquesta situació beneficiarà també als estudiants, que podran sortir a estudiar i a formar-se professionalment a altres països més enllà dels veïns. 

A més, Souque també va assenyalar que és important poder aprofitar la presidència del Consell Europeu que ostentarà Espanya durant el segon semestre d’enguany, malgrat que encara «queden temes bastant sensibles per tractar com serveis, Andorra Telecom i la lliure circulació de persones». Per la número dos d’Acció, això farà que «la negociació duri una mica més que el que s’ha previst».

La candidata d’Acció també va manifestar que l’equip negociador té molt present que cal incidir molt més en la comunicació per explicar «més properament i amb termes més senzills què vol dir per a cadascun dels sectors», va finalitzar la número dos de la formació política. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT