PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Hora de refer-se

Tot i la derrota contra el Lleida, el MoraBanc Andorra manté la distància d’una victòria amb el segon classificat

Per El Periòdic

Dos Anjos fent una cistella al partit d’anada, a Madrid.
Dos Anjos fent una cistella al partit d’anada, a Madrid. | Estudiantes

Després de la derrota al Barris Nord per un resultat de 88 a 80 contra el Força Lleida, el MoraBanc Andorra rep demà a les 18.30 al Movistar Estudiantes en el duel corresponent a la jornada 26 de la competició domèstica, la Leb Or. Almenys, però, els tricolors es mantenen líders de la classificació amb una victòria de marge amb el segon, el Palencia.

Pel que fa a l’equip madrileny, aquest arribarà al Principat després de guanyar al seu pavelló a l’HLA Alacant per 70 a 65. Tot i això, la dinàmica del conjunt de Javier Rodríguez, cinquens a la classificació, no està sent tan bona com a la primera volta de la competició, on van guanyar tot els partits i només en van perdre quatre, sent un d’ells contra l’equip de Natxo Lezkano. Així doncs, l’inici de la segona volta no ha sigut igual de bona, i és que tot i el darrer triomf, que va arribar després de tres derrotes consecutives, només han guanyat quatre dels vuit matxs.

Els tricolor reben demà a les 18.30 el Movistar Estudiantes, que arriba de guanyar a casa a l’HLA Alacant

Pel que fa al duel de demà, sembla ser un dels més complicats que els resta als tricolor, si més no a la Bombonera. Per això, caldrà refer-se i intentar no repetir la mateixa actuació del primer quart del darrer duel, que va ser la principal causant de la derrota. «És un rival que mai es pot subestimar», va assenyalar ahir el pivot Felipe dos Anjos a les xarxes socials del club, recordant que els madrilenys és un conjunt amb jugadors molt bons i demanant l’assistència i el suport de l’afició. «Segur que serà un bon partit i no defraudarem», va finalitzar el brasiler, que va disputar la temporada passada amb l’Estudiantes.

En contraposició, el jove ala-pivot del conjunt madrileny, Hugo López, va comentar a les xarxes socials del seu equip que les claus per parar els del Lezkano passen per «frenar els tiradors i tenir molta energia i activitat al rebot».

Finalment, cal destacar que el pivot nigerià-americà Danny Agbelese va donar ahir per finalitzada la seva vinculació amb l’equip de Rodríguez, després d’arribar el mes passat amb un contracte temporal. Agbelese deixa l’entitat després de disputar quatre partits.

El hall de la Bombonera acollirà demà l’exposició ‘Històries per viure’, impulsada per l’ATIDA

El hall de la Bombonera acollirà pel partit de demà del MoraBanc Andorra l’exposició forogràfica Històries per viure, formada per 11 imatges. L’autora, la fotògrafa i infermera del SAAS Chiqui Novis, vol mostrar l’experiència de la donació i el trasplantament d’òrgans des d’un punt de vista íntim i personal. En aquest sentit, convida a reflexionar al voltant del gest generós de la donació i l’oportunitat de vida que aquest gest implica. Cal destacar que l’exposició ha estat impulsada per l’Associació de Trasplantats i Donants d’Andorra (ATIDA) i el Col·legi Oficial d’Infermeria d’Andorra (COIA).

PUBLICITAT
PUBLICITAT