PUBLICITAT

Pere López: «El model de DA està caduc i no dona més de si»

Pere López i la resta de membres del partit es van mostrar segurs en la seva candidatura

Per Alex Montero

El candidat a cap de Govern i cap de llista de PS SDP+, Pere López, durant l’acte d’ahir al Teatre Comunal.
El candidat a cap de Govern i cap de llista de PS SDP+, Pere López, durant l’acte d’ahir al Teatre Comunal. | PS SDP+

Ahir al vespre, PS SDP+ va oferir  al Teatre Comunal d’Andorra la Vella l’acte de cloenda de la campanya electoral d’enguany, a més de la reunió de poble dels candidats de la parròquia esmentada. La número dos de la candidatura parroquial, Marian Sanchiz, va destacar «la inacció del govern de Demòcrates», qui ara sembla que «ho descobreixen tot: els problemes de l’habitatge, de l’avortament... El nostre partit sí que fa molts anys que portem dient-ho». 

Seguint aquesta línia, la candidata socialista d’Andorra la Vella va voler mencionar també la «fractura social que ha esdevingut tan evident per la seva inacció», afirmant a més a més «l’ofensa» que suposa això per a la ciutadania i la «bombolla d’autocomplaença» en la que semblen residir els membres del partit liderat per Xavier Espot. 

«El model de DA significa no ser realistes amb els recursos i posar en perill tant el creixement econòmic com el territori», va afirmar Laia Moliné, número cinc de la candidatura nacional i qui també es va mostrar decidida a l’hora d’explicar que per part de la formació demòcrata «no hi ha una gestió intel·ligent del territori ni tampoc un turisme i un futur tant econòmic com social».

De la mateixa manera, Pere Baró, número quatre de la llista nacional, va destacar l’afectació que pot aportar seguir amb el model de DA «al desenvolupament personal dels joves»,  els quals veuran «condemnat no només el seu futur, sinó també el de tota Andorra».

L’acte va finalitzar amb les declaracions del candidat a cap de Govern, Pere López, qui va reafirmar i transmetre la il·lusió i l’alegria amb què enceten aquest projecte d’enguany. «El canvi és imparable i inevitable», va afirmar López, qui també va recordar que «el model del partit de Demòcrates està caduc i no dona més de si». En la mateixa línia, el líder socialista va assegurar que «el seu partit porta preparat per governar des del primer dia», una afirmació en la que es va reafirmar per assegurar que «o es vota a la nostra formació el pròxim 2 d’abril o decidim continuar igual, amb el perill que això comportarà per a tots».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT