PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ganes de diumenge per obtenir «el triomf que ens mereixem»

El migcampista Marc Aguado assenyala que tot i ser dels conjunts que menys faltes fa, l’FC Andorra és dels equips amb més targetes i expulsats

Per Pol Forcada Quevedo

Marc Aguado conduint la pilota en una jugada del partit contra l’Eibar.
Marc Aguado conduint la pilota en una jugada del partit contra l’Eibar. | @FCANDORRA

Aquest diumenge a les 18.30 hores l’FC Andorra rebrà el tercer classificat per la cua, el Màlaga CF, que arriba després de vèncer el CD Leganés a la Rosaleda per dos gols a zero. Tot i trobar-se en aquesta posició, pot ser un partit d’aquells ‘trampa’, com va ser l’anterior duel dels tricolor al Nacional, contra la UD Eivissa. Tot i això, el de Sarabia «tenim moltes ganes de què arribi diumenge per poder aconseguir la victòria que crec que mereixem», va assenyalar ahir el migcampista Marc Aguado, i que podria encarrilar la permanència a Lliga Smartbank.

I és que la dinàmica dels del Principat és bona, almenys comparada amb la de fa uns mesos: quatre partits seguits sense perdre, un amb victòria i la resta empats, contra equips que es juguen guanyar la competició. Això sí, el que també s’ha deixat veure a banda de la millora són les expulsions. En concret, dues en els també darrers quatre matxs, i una en el d’aquest cap de setmana contra l’SD Eibar. «Som dels conjunts que menys faltes fa i dels que més té la pilota, i som dels més expulsats», va comentar Aguado. «És més fàcil treure’ns targeta a nosaltres», va afegir, recordant que la segona groga que va rebre Molina diumenge va arribar després d’una falta dels bascs que l’àrbitre no va xiular.

Amb tot, el migcampista tricolor va reconèixer que «hem fet una molt bona temporada a nivell de joc», però que es troben a mitja taula, i que en els moments determinants on els de Sarabia es podien enganxar a dalt «ens ha faltat que ens ho creguéssim». Demanat pel seu futur i la seva intenció de tornar al Reial Saragossa, Aguado va explicar que «encara és aviat per pensar en això» i que es troba molt a gust al país.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT