PUBLICITAT

Acció proposa modificar la llei d’inversió estrangera

Segons la formació, aquesta inversió impacta en el preu de l’habitatge

El número cinc de la llista nacional d’Acció, Abdou Taouil, ahir.
El número cinc de la llista nacional d’Acció, Abdou Taouil, ahir. | ANA

El número cinc de la llista nacional d’Acció, Abdou Taouil, va posar ahir en relleu la necessitat de «modificar la llei d’inversió estrangera per tal que sigui realment productiva per al país». A més, Taouil va detallar també la proposta d’Acció per a crear una taula de diversificació econòmica, amb l’objectiu que hi hagi «un creixement sostenible i durador» de l’economia del país.

Des de la formació política, creuen que cal augmentar el llindar de la inversió estrangera i limitar la inversió en immobiliari, ja que aquesta està «impactant en el preu de l’habitatge». Taouil va detallar la intenció d’utilitzar el Big Data per fer una planificació pública correcta i impulsar la innovació fent inversió en «projectes que desenvolupin la tecnologia ‘blockchain’ i la intel·ligència artificial». 

La formació de Judith Pallarés proposa també una taxa per a les segones residències, la qual serviria per recaptar diners que s’haurien de destinar al mercat d’habitatges a preu assequible. A més, es proposa elaborar una llei d’auditoria i fomentar els acords sectorials.

PUBLICITAT
PUBLICITAT