PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Rius acaba segon a Baqueira i fa la seva millor carrera d’eslàlom

Xavi Cornella finalitza 5è i Bartumeu Gabriel 6è, sent la seva millor cursa de la temporada

Per El Periòdic

Rius al podi, ahir.
Rius al podi, ahir. | FAE

Ahir es va disputar a Baqueira l’eslàlom dels Nacionals d’Espanya amb l’equip masculí de tècnica. En aquest, Àlex Rius va millorar punts FIS marcant 23.20 i va finalitzar segon. A més, va fer la seva millor cursa d’eslàlom de sempre.

En concret, Rius va acabar segon amb 1.47.52, a 0.03 del guanyador, l’espanyol Tomás Barata. L’andorrà va marcat 23.20 punts que milloraran els actuals 27.21 ja que faran mitjana amb els 25.52 que va assolir al mes de gener a Val Palot. «Avui a la primera anava una mica més insegur però amb un bon esquí, i a la segona he pogut fer una mica de canvi de xip, he arriscat una mica i m’ha sortit bé. He assolit el meu millor resultat de sempre, així que molt positiu pel rànquing de l’any que ve i també per treure’m pressió de cara a les curses d’Andorra», va assenyalar l’esquiador andorrà.

Per la seva part, Xavi Cornella va ser 5è a 1.27 i amb 31.62 punts FIS, molt a prop dels seus 29 actuals. També molt a prop dels punts va ser Bartumeu Gabriel, que ahir va finalitzar 6è a 1.35, amb 32.17 punts FIS, quan ara mateix suma 31.66. En afegit, Gabriel va fer la seva segona millor cursa de la temporada.

D’altra banda, la cursa també va tenir la presència dels EEBE U19. Pirmin Estruga va ser 21è, mentre que Eric Ebri va acabar 22à, Ferran Torres 24è, Salva Cornella 26è, Nicolas Piccino 30è, Carlos Salinas 38è, Marc Delgado 39è i Martí Llort 40è.

PUBLICITAT
PUBLICITAT