PUBLICITAT

X’Ordino i PS atenen les preocupacions de la gent gran

Mas i Armengol atenen les demandes dels padrins i les padrines

Per Joan Jiménez

Armengol i Mas a la casa Pairal de la Gent Gran d’Ordino.
Armengol i Mas a la casa Pairal de la Gent Gran d’Ordino. | El Periòdic

Ahir a la tarda, Pere Mas i Jean Michel Armengol, candidats per la llista parroquial d’Ordino de X’Ordino i PS, van visitar la Casa Pairal de la gent gran d’Ordino per escoltar les inquietuds i els problemes que afronten les persones de més edat de la parròquia, i de quines serien les seves demandes pels propers comicis del 2A. Mas i Armengol van conversar i escoltar als padrins i les padrines posant els seus problemes al centre, atorgant les propostes socialdemòcrates i de X’Ordino per solucionar les dificultats que travessen en el seu dia a dia.


En unes declaracions pel Periòdic d’Andorra, el candidat de X’Ordino va comentar la tarda que havien compartit amb aquest col·lectiu, on havien estat compartint les inquietuds de les àvies i els avis com «què passa quan un arriba a gran i hi ha gent que viu sola?», situació que afecta vàries persones del col·lectiu i suposa una dificultat per a ells. Mas va exposar que van escoltar les preocupacions de la gent gran en temes com el de la sanitat, especialment, l’absència d’un centre podològic, que fa obligatori el desplaçament dels avis i àvies per a ser tractats, segons Mas. Temes que també van ser comentats són la inversió estrangera, el creixement demogràfic d’Andorra, la preocupació sobre la construcció i l’evolució urbanística d’Ordino, el preu dels lloguers i les problemàtiques relacionades amb l’habitatge, les quals comparteixen amb un col·lectiu pel qual senten especial preocupació, el jovent.


Finalment, Mas ha volgut recalcar la importància de cuidar a les persones més grans, ja que «han sigut el nostre passat, i Andorra està on està gràcies a ells. Per això, els hem de protegir i estimar.», va declarar Mas.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT