PUBLICITAT

Escaldes Engordany

Recapten 5.800 euros per a comprar una cadira de rodes de muntanya

Rotary Andorra va organitzar un dinar solidari amb «Hi arribarem»

Per El Periòdic

Jaume Graner ahir.
Jaume Graner ahir. | El Periòdic

Ahir al migdia es va celebrar un dinar solidari entre el club Rotary d’Andorra i l’associació «Hi Arribarem» i es van recaptar 5.800 euros per a comprar una cadira de rodes de muntanya.

Aquesta associació es va crear amb la finalitat que «les persones amb discapacitat puguin fer activitats a la muntanya», segons va informar ahir durant el dinar el seu president, Joan Rosell.

Així doncs, el president de Rotary Andorra, Jaume Graner, va afirmar que «l’objectiu del dinar és recaptar fons per finançar la cadira i les activitats que fan des de l’associació des de fa deu anys.

Segons l'organització, l’objectiu es va assolir. Aproximadament 90 persones van recaptar 5.800 euros mitjançant diferents sortejos durant el dinar, el suficient per poder comprar una cadira de rodes de muntanya.

Cal destacar que, «Hi arribarem» promou any rere any que les persones discapacitades puguin practicar esquí, a més d’altres activitats de muntanya com pujar a diferents cims del país, anar a llacs i fins i tot fer acampades i dormir als refugis. A més, l’associació consta de més de 100 voluntaris que ajuden a portar aquestes cadires de muntanya, així doncs, a fer que les persones discapacitades gaudeixin del país. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT