PUBLICITAT

Conveni entre l’Associació de Saxofonistes i UNICEF

El pacte s’ha firmat en motiu de la 10a edició de l’Andorra Sax Fest

Efrem Roca, Jordi Roca i Marianela Vila, en la signatura del conveni.
Efrem Roca, Jordi Roca i Marianela Vila, en la signatura del conveni. | UNICEF Andorra

L’Associació de Saxofonistes d’Andorra i Unicef Andorra van signar ahir el conveni per tal de col·laborar en el finançament dels diversos programes de l’entitat. Aquesta associació fa realitat la festa de saxofon andorrana i el concurs internacional de saxofon andorrà. Seguint aquesta línia, Andorra Sax Fest té com a objectiu oferir un producte molt complet als saxofonistes que arriben al concurs, amb classes magistrals, concerts i tallers disponibles. 

D’aquesta manera, el pròxim 2 d’abril la recaptació en taquilla de les vendes del concert de Dmitry Pinchuck (premi Fimarge)  es destinarà íntegrament a Unicef Andorra. El motiu és que els organitzadors de l’esdeveniment, Efrem Roca i Jordi Roca, volen enguany dedicar part de la recaptació a projectes socials vinculats a la promoció dels drets dels infants. 

Marianela Vila, presidenta de l’entitat, va voler agrair a Roca la confiança en Unicef Andorra. «La participació dels joves és la clau del present i el futur de la solidaritat. Joves com el Jordi, ens demostren que amb ells podem construir un món sostenible, just i equitatiu per a tots i totes». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT