PUBLICITAT

Escaldes Engordany

Comissats 342 grams de cocaïna i 17.600 euros al Pas de la Casa

S'han detingut tres homes i una dona, residents al país

Per El Periòdic

La droga que va requisar ahir la Policia.
La droga que va requisar ahir la Policia. | Policia d'Andorra

La Policia va detenir ahir quatre persones en una operació contra el tràfic de drogues efectuada per ordre judicial al Pas de la Casa. Es va detenir tres homes de 33, 38 i 50 anys, i una dona de 46 anys, tots quatre residents al Principat.

En l'operació antidroga, batejada com a BIG BANG, van participar-hi una vintena de treballadors de la Policia Judicial i de guies canins que, des de primera hora d'ahir, van escorcollar diversos domicilis del Pas de la Casa.

Així doncs, els registres van permetre a la Policia comissar un total de 342 grams de cocaïna, tant en roca com en dosis preparades, 26 grams de metamfetamina, 342 grams d'haixix, 70 grams de marihuana i alguna petita quantitat d'èxtasi. També es va trobar més de 17.600 euros en efectiu, a més d'una màquina per comptar bitllets, cinc bàscules de precisió i estris destinats al tràfic de drogues. Cal destacar que aquesta cocaïna té una gran puresa i un preu molt elevat de venda.

Així doncs, aquesta operació és una de les més importants efectuades mai al país. L'última tan destacada va ser l'operació NORD, efectuada l'any 2018. En aquella ocasió, es van comissar 228 grams d'aquesta substància.

Amb aquesta operació, per tant, la Policia va aconseguir desarticular diversos punts dedicats al tràfic al Pas de la Casa, localitat amb un gran volum de turisme els mesos d'hivern.

Les detencions d'aquest dilluns arriben després d'una investigació del grup de delictes contra la salut pública arran de dues detencions anteriors vinculades amb la venda de petites quantitats de cocaïna.

La investigació continua oberta i la Policia no descarta més detencions.

PUBLICITAT
PUBLICITAT