PUBLICITAT

Dos detinguts per una baralla amb navalla al Pas de la Casa

Diversos homes han sigut detinguts també durant aquest cap de setmana

Per El Periòdic

Un agent del cos de policia d’Andorra.
Un agent del cos de policia d’Andorra. | El Periòdic

La Policia va detenir la matinada de dissabte dos homes, un no resident al país de 30 anys i un resident de 41, arran d’una baralla al Pas de la Casa. Durant la batussa, l’home de 41 anys hauria fet servir una navalla amb la qual hauria causat a l’altre implicat una ferida en una mà i una altra en una cama. A la vegada, aquest hauria agredit al primer provocant-li lesions a la cara. A més, al resident al país se’l va arrestar com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública en trobar-se en possessió de 0,4 grams de cocaïna. 

La mateixa matinada, els agents van arrestar dos homes més, residents de 22 i 28 anys, a l’aparcament d’un local d’oci nocturn d’Andorra la Vella amb 0,6 grams de cocaïna. Amb 2,5 grams de la mateixa substància, la Policia va detenir divendres a la tarda a la frontera del riu Runer un home de 43 anys i resident al país. 

Durant el cap de setmana, la Policia va detenir també a sis persones per conduir sota els efectes de l’alcohol. Tots són homes, dos dels quals no resideixen a Andorra, amb edats compreses entre els 25 i els 58 anys i amb taxes d’alcoholèmia de 0,82 a 1,80. A més, diumenge al vespre es va arrestar a Santa Coloma un altre home, de 36 anys i resident al país, per conduir tot i tenir-ho prohibit per ordre administrativa. 

Finalment, ahir a la matinada es va detenir dos homes més, residents de 30 i 47 anys, amb positius d’1,25 i 1,70 grams d’alcohol per litre de sang respectivament. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT