PUBLICITAT

Sarabia qualifica d’antològica la primera part contra l’Eibar

L’entrenador tricolor valora el punt aconseguit en circumstàncies adverses

Per Joan Jiménez

Eder Sarabia, diumenge durant la roda de premsa postpartit.
Eder Sarabia, diumenge durant la roda de premsa postpartit. | @FCANDORRA

Eder Sarabia es va mostrar extasiat a la roda de premsa després del partit contra l’Eibar a Ipurúa, on l’equip es va mostrar «antològic» a la primera meitat. Lamentablement, Sarabia també va reconèixer la frustració de l’expulsió de Sergio Molina al minut 60, que va condicionar la resta del partit i va impedir que l’equip pogués anar a aconseguir la victòria. Tot i així, l’entrenador càntabre va mostrar la seva gran satisfacció en recordar la primera part del partit, on l’F.C. Andorra va dominar àmpliament el joc, amb un 60,8% de possessió de la pilota, contra el líder de la LaLiga Smartbank al seu camp, considerat com històric per l’entrenador tricolor.


Sarabia va declarar que «crec que estàvem jugant un partit espectacular. Estàvem jugant de forma impressionant, la primera part ha sigut antològica. La primera part, jugant contra el líder, en el moment en el qual es troba (l’Eibar), el que hem sigut capaços de fer... el dia que tingui un mal moment, me la posaré (la primera part) per veure-la perquè la veritat és que he gaudit moltíssim. Em vull quedar amb això» més que amb el resultat.


L’entrenador va declarar que el plantell el fa «molt feliç», ja que han demostrat que, amb un jugador menys, l’equip sabia defensar i lluitar. Sarabia valorava el punt aconseguit amb l’empat i feia valdre el moment actual de l’equip per continuar en aquesta dinàmica.
L’F.C. Andorra se situa en la posició 11 de segona divisió, a 11 punts del Play-Off d’ascens a primera i a 7 de la Ponferradina, que marca la línia vermella en la posició 19 del descens. Els tricolors rebran aquest diumenge, a l’Estadi Nacional a un Màlaga en crisis de resultats i penúltim en la classificació amb 27 punts.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT