PUBLICITAT

Liberals aposta pels negocis de la intel·ligència artificial

La formació política lamenta les difamacions rebudes pel projecte Grifols

Marc Galabert, ahir.
Marc Galabert, ahir. | El Periòdic

El primer suplent de la territorial d’ACO + Demòcrates + Liberals d’Ordino, Marc Galabert, va proposar ahir impulsar tots aquells models de negoci relacionats amb la intel·ligència artificial com a objectiu per a diversificar l’economia. «Des d’Andorra Recerca i Innovació ja estem treballant per saber què s’està fent a escala del nostre entorn i poder legislar de manera segura i amb totes les garanties», va explicar Galabert.

El candidat liberal va afirmar també que «s’han habilitat noves formes de finançament com el crowdfunding i s’ha posat a disposició de la ciutadania estructures legals per facilitar la transformació digital», a més d’impulsar-se altres sectors com aquells «relacionats amb el ‘blockchain’, la biotecnologia o l’esport, que va ser declarat Sector d’Interès Nacional».

Pel que fa al laboratori de Grifols, Galabert va lamentar les crítiques interessades que està rebent el projecte, les quals estan enterbolint la campanya amb «falsedats i difamacions». Segons el candidat liberal, «Grifols no deixa de ser una empresa d’alt valor no contaminant, que genera llocs de treball d’alta qualificació i que pot arribar a ser la primera pedra d’un sector que pot ser de gran utilitat, no només pel país sinó també en l’àmbit internacional».

PUBLICITAT
PUBLICITAT