PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Liberals proposa dotar de més recursos els cossos de seguretat

El partit planteja una revisió salarial i es preocupa per la pèrdua d’autoritat al país

Per El Periòdic

Josep Maria Cabanes, Eva París i Pere Cerqueda.
Josep Maria Cabanes, Eva París i Pere Cerqueda. | ANA

El líder de Liberals, Josep Maria Cabanes, va proposar diumenge en el marc d’unes declaracions a la frontera hispanoandorrana el fet de dotar de més recursos els cossos de policia, els bombers i els carcellers. Així ho va manifestar el candidat a cap de Govern, qui va assenyalar que, actualment, s’aprecia certa pèrdua d’autoritat al país.

Cabanes va exposar com a opció el fet que aquests col·lectius poguessin gaudir d’un estatus especial dins l’administració. «Són persones que cada dia surten al carrer i es poden jugar la vida. No és el mateix treballar a dins d’un despatx que estar a l’exterior apagant un incendi, detenint una persona o intervenint en una baralla» va assegurar el número u de la llista nacional de Liberals. 

Cabanes, amb l’objectiu de recuperar al 100% la seguretat del Principat, va proposar diferenciar els estatus que depenen del Ministeri d’Interior i dotar el col·lectiu de tot allò que els faci falta. Per això, el liberal va plantejar, revisar i ajustar les graelles salarials.

«Com tots els ciutadans d’aquest país volem seguretat ciutadana i civil. Volem que els nostres infants puguin anar sols a l’escola i que el nostre jovent pugui sortir als vespres amb tranquil·litat» va deixar clar. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT