PUBLICITAT

Andorra viatja cap a Pristina per batre a una Kosovo enfortida

Els kosovars venen d’empatar a 1 contra Israel en la seva estrena a les classificatòries

Per Joan Jiménez

Berto Rosas, durant el partit contra Romania
Berto Rosas, durant el partit contra Romania | ANA

La selecció andorrana de futbol viatjarà a Pristina per enfrontar-se a la selecció de Kosovo per la fase classificatòria de l’EURO 2024. Els andorrans voldran refer-se de la derrota patida contra Romania per 0-2, un partit marcat per l’efectivitat romanesa que, amb dues ocasions de gol, van perforar la porteria d’Iker Álvarez per partida doble.


Els kosovars venen d’un meritori empat contra Israel per 1-1, gràcies a un gol en pròpia porta de l’israelià Eli Dissa. El conjunt entrenat pel francès, Alain Giresse, té jugadors qualificats com el migcampista Donat Rrudahani de 23 anys, jugador del famós equip suís BSC Young Boys.


Els dos conjunts saben bé que no es poden refiar del rival que tenen davant si volen continuar lluitant pel difícil somni de la classificació al torneig europeu més important de seleccions de futbol. Una victòria de l’equip de casa, posicionaria a Andorra dos punts per sobre de Kosovo i fugir de l’última posició del grup, on actualment es troba Bielorússia, que està per sota dels andorrans a l’haver sigut golejada per Suïssa amb un 0-5 a casa. Esperem que els de Koldo Álvarez puguin obtenir un resultat òptim a Pristina per continuar creixent.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT