PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ubach destaca les mesures conjuntes a la XXVIII Cimera

L’objectiu de la trobada va estar tancar els acords dels documents finals

Per El Periòdic

Ministeri de Relacions Exteriors de la República Dominicana.
Ministeri de Relacions Exteriors de la República Dominicana. | cimera iberoamericana

La ministra d’Afers Exteriors en funcions, Maria Ubach, es va desplaçar a Santo Domingo, la capital de la República Dominicana, per participar en els actes de la XXVIII Cimera Iberoamericana de Caps d’Estat i de Govern, que organitza i acull el país caribeny entre el 22 i el 25 de març d’enguany sota el lema ‘Junts cap a una Iberoamèrica justa i sostenible’.

L’agenda de treball d’Ubach va començatr divendres al matí amb la III Reunió de Ministres d’Afers Exteriors d’Iberoamèrica, que es va celebrar al Centre de Congressos del Ministeri d’Afers Exteriors dominicà. Maria Ubach es va referir a la Conferència Iberoamericana com un referent en la defensa del multilateralisme “com a un instrument orientat a millorar la situació de les nostres poblacions a través de la cooperació” per “no deixar ningú enrere”.

La titular d’Afers Exteriors en funcions ha destacat la importància de l’acció comuna dels països iberoamericans per fer front a reptes globals, com ara el canvi climàtic o la digitalització. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT