PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

PS Escaldes-Engordany aposta per mesures viàries

PS Escaldes-Engordany aposta per mesures viàries

Per Anna Mencos

David Perez ahir al matí a Escaldes-Engordany.
David Perez ahir al matí a Escaldes-Engordany. | PS

El candidat de PS SDP+ d’Escaldes-Engordany, David Perez, va manifestar en un acte ahir al matí, que cal fer millores en la xarxa viària per evitar els nusos circulatoris. El candidat reivindicava que la via que va des de la Dama de Gel i el kilòmetre 0, és un exemple perfecte. «Hi han tres aparcaments, les entrades i sortides dels aparcaments desemboquen contra la mateixa via i després hi ha una cosa que és bastant insòlita als meus ulls i al criteri de molta gent que entén de mobilitat, que és un gir a l’esquerra per entrar en un centre comercial».

Perez explicava que la seva proposta és refer el pla de mobilitat, començant per resoldre el gir a l’esquerra, els aparcaments amb una entrada per un carril i sortida per un altre, per evitar aquest col·lapse.
Pel que fa a les rotondes, des del PS, manifesten que els semàfors just abans d’una rotonda no ajuden, ja que acaben col·lapsant altres vies d’entrada i sortida.

El candidat també va opinar sobre la proposta del Comú d’Andorra la Vella de posar un pas volat per connectar aquests dos punts, declarant que això encara estarà per veure «nosaltres el que voldríem és establir amb criteris i gent professional que ens ajudes i amb tots els implicats, quines solucions ens proposen, però tal com està ara estem abocats al col·lapse perquè nosaltres mateixos en qualsevol dia amb hora punta col·lapsem aquesta artèria principal de circulació.

Perez també va remarcar que aquesta problemàtica augmenta quan hi ha festius als països veïns, sigui a França o a Espanya, en aquells moments «el caos és majúscul». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT