PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Esteve, llest per a la darrera cursa

L’esquiador participa als 20 quilòmetres clàssic de Lahti per posar punt final a la temporada

Per El Periòdic

Esteve als 50km d’Oslo.
Esteve als 50km d’Oslo. | Montserrat Altimiras

Els 20 quilòmetres mass start en clàssic de Lahti (Finlàndia), de demà, posaran punt final a la temporada de la Copa del Món d’esquí de fons. A més, serà una cita important per a Irineu Esteve per tancar la temporada de la millor manera possible.

L’andorrà arriba a aquesta cursa amb la motivació d’arrodonir una temporada en què ha mostrat novament un alt nivell. Així ho certifiquen els seus últims resultats demostrats a les carreres dels Campionats del Món de Planica, amb tres top 15 (12è a l’skiathlon, 7è als 15 quilòmetres lliures i 14è als 50 quilòmetres en clàssic), i també a l’última Copa del Món, a Oslo, quan va ser 15è als 50 quilòmetres lliures. A banda d’una 19a posició als 20 quilòmetres en clàssic de la Copa del Món de Les Rousses, on també va ser 15è als 10 quilòmetres lliures. Abans, destaca el seu 9è lloc a Val di Fiemme, als 10 quilòmetres mas start que van tancar el Tour de Ski d’aquesta temporada. 

La cita per a la jornada de demà a les Finals de la Copa del Món amb els 20 quilòmetres en clàssic de Lahti serà a les 12.45 hores, i l’andorrà arriba amb les ganes intactes de fer una bona cursa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT