Xavi Pérez acaba la Canonja 6è de la general

• El corredor del Triatló-Sprint Club és el guanyador en Master 40
LA CANONJA

Pérez tira del grup escapat abans de la pujada a la teixeta. Foto: EL PERIÒDIC

El passat dissabte es va disputar a la Canonja la tercera i última prova de la 25a Xallenge de la Canonja-Trofeu d'Hivern, on l'andorrà Xavi Pérez va aconseguir finalitzar 6è a la classificació general i líder de la categoria Master 40, en una cursa en què hi havia molt nivell amb corredors sub-23 i elits.

A la carrera hi van participar tres representants de l'equip Triatló-Sprint Club Andorra, l'esmentat Xavi Pérez, Emili Pérez i Francesc Castillo. L'última cursa d'aquesta fita va comptar amb 150 corredors per complir amb els 87 quilòmetres en un recorregut amb molts canvis de desnivell i un port de muntanya (la Teixeta, de segona categoria) que van endurir la jornada, a més dels 46,51km/h de mitjana amb què els ciclistes van arribar a meta.

Xavi Pérez va ser un dels protagonistes del dia en aconseguir entrar en un grup escapat de cinc corredors que van arribar junts al port de la Teixeta. Al cim, un pilot de només 14 membres els va agafar i tot i que l'andorrà va intentar fugir del marcatge, finalment es va arribar a un final en grup on Pérez va ser 24è i el primer en Master 40.

Els seus companys d'equip, Emili Pérez i Francesc Castillo, van arribar en un segon grup i van ocupar la 74a i la 78a posició després dels 87 quilòmetres del dia, per ser a la classificació general final en la categoria Master 40 el 10è i el 12è, respectivament.