PUBLICITAT

Escaldes Engordany

Acció vol canviar la mobilitat i aposta pel transport per cable

Pallarés ha posat ènfasi en el problema de mobilitat del país

Per El Periòdic

Judith Pallarés ahir al Prat de la Creu.
Judith Pallarés ahir al Prat de la Creu. | ANA

Acció proposa canviar la mobilitat del país i fer que el vehicle privat passi a un segon pla, segons va informar ahir al matí la líder del partit, Judith Pallarés, que ha fet declaracions en una de les artèries principals de la capital, al Prat de la Creu. Pallarés ha emfatitzat que «és evident que en els darrers anys tenim un problema de mobilitat, i que hi ha un excés de trànsit rodat», i ha afegit que «s’han d’aplicar fórmules per tal d’aconseguir que no s’agafi tant el cotxe privat. La gratuïtat del transport públic n’és una, però en fan falta més.


Així doncs, la cap de llista de la formació ha posat sobre la taula que «impulsar el tramvia des de Sant Julià fins al centre del país, o realitzar estudis sobre la viabilitat de les diferents opcions que hi ha de transport per cable», i ha deixat clar que qualsevol d’aquestes infraestructures s’ha de finançar a llarg termini perquè sigui suportable per a les arques nacionals.


A més, Pallarés ha explicat que des d’Acció també aposten pel ferrocarril, tot i que reconeix que «tenim una orografia que no és favorable». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT