PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

The British College of Andorra recapta 810 euros

Els diners es van lliurar a UNICEF Andorra per ajudar a Síria i Turquia

Per El Periòdic

Els alumnes, el director Harry Lock i UNICEF Andorra a l’entrega del xec.
Els alumnes, el director Harry Lock i UNICEF Andorra a l’entrega del xec. | UNICEF ANDORRA

Aquest passat dilluns The British Collage of Andorra va lliurar un xec d’un total de 810 euros a Unicef Andorra, per a l’emergència de Síria i Turquia. Aquesta iniciativa va néixer dels alumnes de tercer de primària de l’escola després dels terratrèmols que van patir les dues ciutats el passat 6 de febrer. Durant la setmana del carnaval, els alumnes van organitzar la recollida de diners en la que també hi van participar la resta d’alumnes de l’escola, amb una recaptació de 810 euros.

Els nens i nenes de 3r de primària porten treballant els efectes del canvi climàtic tot el trimestre i són molt conscients sobre les conseqüències d’aquests efectes en les vides d’altres nens, tant d’Andorra com de la resta del món.

El director de l’escola, Harry Lock, manifestava que estava orgullós dels esforços i la generositat que havien tingut tant els estudiants, com les seves famílies i el personal del centre. També va explicar que en vincular la recaptació de fonts amb aprenentatge a les aules «ajuda als infants a entendre per què algunes parts del món estan en crisi, i que existeixen solucions a aquests problemes si hi ha coneixement, determinació i acció. L’esperança triomfa sobre la por».

A part de la recollida del xec, els membres d’Unicef Andorra van tenir l’oportunitat d’explicar als alumnes com treballa l’organització en casos d’emergència. 
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT