PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El GEVA-CEA aconsegueix la victòria contra el Mollet

Tots els partits acaben amb taules i només Henderson guanya

Per El Periòdic

Un instant del duel.
Un instant del duel. | Federació d’Escacs Valls d’Andorra

El GEVA-CEA es va desplaçar dissabte a Mollet del Vallès per disputar l’antepenúltima ronda de la Divisió d’Honor de la lliga catalana d’escacs, amb la necessitat de puntuar quan abans per la permanència. 

El matx va començar de forma molt atípica amb els dos equips arriscant molt poc, fet que va provocar que en menys de dues hores de joc ja s’havien firmat set taules, deixant el matx 3½-3½ a falta de tres partides. El següent resultat va ser unes altres taules, en aquest cas per part de Josep Maria Ribera. Mitja hora més tard, Sergi Pham va fer taules en el sisè tauler. Tot es va decidir al partit de Lance El GEVA-CEA es va desplaçar dissabte a Mollet del Vallès per disputar l’antepenúltima ronda de la Divisió d’Honor de la lliga catalana d’escacs, amb la necessitat de puntuar quan abans per la permanència. 
El matx va començar de forma molt atípica amb els dos equips arriscant molt poc, fet que va provocar que en menys de dues hores de joc ja s’havien firmat set taules, deixant el matx 3½-3½ a falta de tres partides. El següent resultat va ser unes altres taules, en aquest cas per part de Josep Maria Ribera. Mitja hora més tard, Sergi Pham va fer taules en el sisè tauler. Tot es va decidir al partit de Lance Henderson, que va vèncer al seu rival.
Amb aquesta victòria, l’equip del Principat fa un pas important per mantenir-se a Divisió d’Honor un any més, tot i no tenir encara la permanència assegurada matemàticament. H, que va vèncer al seu rival.

Amb aquesta victòria, l’equip del Principat fa un pas important per mantenir-se a Divisió d’Honor un any més, tot i no tenir encara la permanència assegurada matemàticament.

PUBLICITAT
PUBLICITAT